COVID-19

Välkommen tillbaka!

 

Så är det äntligen dags för oss att öppna upp våran älskade biograf igen efter en tuff tid med Corona-restriktioner. Våran biograf håller öppet från och med september och så länge Corona restriktionerna inte förändras till färre antal godkända besökare än vad som gäller från och med 29 september. För oss är det nu godkänt att ta in 110 st besökare per föreställning = full salong!

Under tiden som vi hållit våran biograf stängd har vi passat på att göra våran biograf i toppskick inför återöppningen. Godiskiosken är påfylld med nytt och fräscht godis och popcornen är poppade. Allt för att er bioupplevelse ska vara helt magisk!

Det är viktigt för oss att alla ska känna sig trygga

För oss är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Vi följer därför Folkhälsomyndighetens restriktioner och gör allt för att er bioupplevelse ska kännas säker och behaglig. Men vi behöver hjälpas åt!

Ni är bäst!

Vi vill passa på att tacka er, våra gäster, för allt stöd och kärlek under denna period – ni är fantastiska! Glädjande är att vi äntligen kan ses i biomörkret igen.

//Emma, Roland & Monica