COVID-19

Välkommen tillbaka!

 

Söndagen den 16 augusti kunde vi äntligen hälsa er välkomna tillbaka till våran biograf! Underbar känsla – som vi har längtat efter er.

Den 31 juli öppnade flera biografer upp över hela Sverige. Under tiden som vi hållit våran biograf stängd har vi passat på att göra våran biograf i toppskick inför återöppningen. Godiskiosken är påfylld med nytt och fräscht godis och popcornen är poppade. Allt för att er bioupplevelse ska vara helt magisk!

Det är viktigt för oss att alla ska känna sig trygga

För oss är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Vi följer därför Folkhälsomyndighetens restriktioner och gör allt för att er bioupplevelse ska kännas säker och behaglig. Men vi behöver hjälpas åt! Vi har begränsat antal platser för varje föreställning och tar in max 50 gäster i salongen. Vi har alltid tomma stolar mellan grupper av gäster och säkert avstånd mellan raderna.

Ni är bäst!

Vi vill passa på att tacka er, våra gäster, för allt stöd och kärlek under denna period – ni är fantastiska! Glädjande är att vi äntligen kan ses i biomörkret igen.

//Emma, Roland & Monica