PROGRAM

Mavka: Skogens väktare (Sv-tal & Sv-text) (2D)

Djupt inne i de ukrainska skogarna finns hemligheter som länge varit dolda för människor. Här bor skogsfolket som skyddar de gamla träden och allt levande liv mellan dem. En av dem är den unga och lite naiva skogstjejen Mavka, som har ett hjärta som klappar extra varmt för skogens alla djur. Därför är det just hon som utses till skogens nya väktare. Ett stort ansvar eftersom onda och giriga varelser av människosläktet nu hotar att skövla skogen.

Söndag 21/4 kl 16.00
Söndag 28/4 kl 16.00

Tid: 1 tim 39 min, Pris: 100 kr, Från: 7 år

Godzilla x Kong: The new Empire (Sv-text) (2D)

I detta nya kapitel i det framgångsrika universumet ”Monsterverse” så tvingas den fruktade Godzilla och mäktige Kong stå enade mot ett nytt oupptäckt hot från Hollow Earth så stort att det inte utmanar bara deras existens… utan även mänsklighetens. När striden om jordens öde närmar sig rivs upp nya svar om titanernas ursprung samt sanningen om hur människa och monster kom att bli ett med varandra.

Söndag 28/4 kl 18.30

Tid: 1 tim 55 min, Pris: 120 kr, Från: 11 år

Möte i Rom (Sv-tal & Sv-text) (2D)

För att fira sin 40-åriga bröllopsdag åker Gerda och Kristoffer till Rom på långweekend. Gerda gick på konstskola här som ung, medan det är första besöket för Kristoffer som inte bemödar sig med kultur i onödan. De träffar oväntat på Johannes, Gerdas karismatiske konstlärare från förr, och hon ger sig snart ut i den eviga staden på jakt efter sin ungdoms upplevelser. Kristoffer känner sig utanför, och vet inte att Gerda och Johannes hade en relation när hon var hans elev.

Tisdag 16/4 kl 18.30
Söndag 21/4 kl 18.30

Tid: 1 tim 40 min, Pris: 120 kr, Från: Barntillåten