PROGRAM

OBS! LÄS Covid-19 och Försiktighetsåtgärder


Kära biogäster, med anledningen av de nya restriktionerna har vi på Biograf Saga återigen beslutat oss för att tillfälligt stänga våran biograf.

För oss är ni våra biobesökare och våra medarbetares säkerhet och välbefinnande vår högsta prioritet. ❤️ Med anledning av den rådande utvecklingen av Covid-19 vill vi därmed informera dig om att vi kommer att hålla stängt under perioden, 30 november till 22 december 2020, eller tills dess att restriktionerna ändras. Föreställningar till och med tisdagen den 29 november ligger kvar som planerat, dock endast 8 besökare tillåtna den 29 November.

Stort tack för ditt tålamod, förhoppningsvis kan vi mysa i biomörkret snart igen! ❤️ Var rädda om er och glöm inte att hålla avstånd!

www.biografsaga.se

//Emma, Roland & Monica

TROLLS 2: VÄRLDSTURNÉN (Sv-tal) (2D)

Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de sex olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock. Deras värld kommer att bli väldigt mycket större, och väldigt mycket högljuddare, än förut.

En medlem av hårdrockens kungafamilj, drottning Barb, vill, med hjälp av sin far kung Thrash, förgöra alla andra sorters musik så att hårdrocken ensam kan regera. Världens öde står på spel och Poppy, Kvist, Biggie, Chenille, Satin, Cooper och Guy Diamond ger sig iväg så att de tillsammans kan hindra Barb från att ta över hela scenen.

Söndag 22/11 kl 16:00

Tid: 1 tim 40 min, Pris: 80 kr, Från: 7 år

VÅGA DRÖMMA (Sv-text) (2D)

I Hollywoods bländande värld, utspelar sig berättelsen om Grace Davis – en superstjärna vars talang och ego har nått ofattbara höjder. Hennes överarbetade personliga assistent, Maggie, är fast med att springa ärenden men hennes stora dröm sedan barndomen är att bli musikproducent.
När Graces manager ger henne ett val som kan bli avgörande för hennes karriär, kommer Maggie och Grace tillsammans på en plan som kan förändra båda deras liv för alltid.

Söndag 22/11 kl 18:30

Tid: 1 tim 50 min, Pris: 100 kr, Från: 7 år

RYMDRESAN (Sv-text) (2D)

12-åriga Mariana och hennes styvbror Marcus hamnar ombord på en hemmabyggd raket. Bakom raketbygget står Albert, en lätt galen vetenskapsman, och hans hjälpreda Lemming, en talande lämmel.

Tillsammans ger sig den osannolika kvartetten ut på en fartfylld resa bakåt i tiden för att hindra en raket-olycka som tog livet av Alberts stora kärlek Lisa. Men för att lyckas måste man först stoppa en gigantisk asteroid på väg rakt mot jorden.

Resan tar våra udda hjältar till Mars, genom svarta hål och 65 miljoner år bakåt i tiden innan de fyra astronauterna ställs inför ett avgörande val: Ska de rädda jorden eller Alberts stora kärlek?

”Rymdresan” är ett familjeäventyr i ljusets hastighet om vänskap, vetenskap och vikten av att tro på sig själv.

Söndag 29/11 kl 16:00 (OBS endast 8 besökare!)

Tid: 1 tim 14 min, Pris: 80 kr, Från: Barntillåten

LEVA PÅ HOPPET (Sv-text) (2D)

Dagen före julafton får Anja läkarnas besked. Hon har cancer. Kanske går den att stoppa. Kanske inte.
Medan hennes storfamilj med egna barn och bonusbarn stojar och ser fram emot julaftonens festligheter avslöjar Anja den hemska diagnosen för sin man, den flera år äldre Tomas. Under julveckan kastas det redan krisande parets liv in i en tumultartad situation. Ska de lyckas hitta tillbaka till varandra och lära sig att älska igen, nu när Anja behöver kärlek och omtanke mer än någonsin?

Tisdag 24/11 kl 18:30
Söndag 29/11 kl 18:30 (OBS endast 8 besökare!)

Tid: 2 tim 6 min, Pris: 100 kr, Från: 11 år