PROGRAM

OBS! LÄS Covid-19 och Försiktighetsåtgärder

BERTS DAGBOK (Sv-tal & text) (2D)

Det är Bert Ljungs och hans kompisar Åkes och Lill-Eriks första dag på högstadiet. På skolan är Yoghurt-Leila den stora stjärnan. Hon går i nian, är reklammodell, cool och precis alla beundrar henne. Så fort Bert får syn på Leila faller han pladask. Men hur ska han få henne att lägga märke till honom, han går ju bara i sjuan?! Kanske kan Amira, ny i Berts klass och lillasyster till Leila, vara till hjälp?

Snart tar en pirrig historia fart genom en pinsam skoltemadag, rawfoodbollar, ett oförutsett toalettbesök och inte minst – två hemliga dagböcker.

Söndag 27/9 kl 16:00

Tid: 1 tim 30 min, Pris: 60 kr, Från: Barntillåten

TROLLS 2: VÄRLDSTURNÉN (Sv-tal) (2D)

Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till. Under resans gång kommer de att upptäcka att de tillhör bara ett av de sex olika sorters trollfolk som bor utspridda över sex olika länder och som är hängivna sex olika sorters musik: Funk, Country, Techno, Klassiskt, Pop och Rock. Deras värld kommer att bli väldigt mycket större, och väldigt mycket högljuddare, än förut.

En medlem av hårdrockens kungafamilj, drottning Barb, vill, med hjälp av sin far kung Thrash, förgöra alla andra sorters musik så att hårdrocken ensam kan regera. Världens öde står på spel och Poppy, Kvist, Biggie, Chenille, Satin, Cooper och Guy Diamond ger sig iväg så att de tillsammans kan hindra Barb från att ta över hela scenen.

Söndag 4/10 kl 16:00
Söndag 11/10 kl 16:00
Söndag 18/10 kl 16:00

Tid: 1 tim 40 min, Pris: 60 kr, Från: 7 år

VÅGA DRÖMMA (Sv-text) (2D)

I Hollywoods bländande värld, utspelar sig berättelsen om Grace Davis – en superstjärna vars talang och ego har nått ofattbara höjder. Hennes överarbetade personliga assistent, Maggie, är fast med att springa ärenden men hennes stora dröm sedan barndomen är att bli musikproducent.
När Graces manager ger henne ett val som kan bli avgörande för hennes karriär, kommer Maggie och Grace tillsammans på en plan som kan förändra båda deras liv för alltid.

Söndag 27/9 kl 18:30
Söndag 4/10 kl 18:30
Söndag 11/10 kl 18:30

Tid: 2 tim, Pris: 80 kr, Från: 7 år